Valborg

Först till Anna, för att trolla bort våra fula nunor, sen till Lisa, för att äta oss tjocka och fula igen, sen till bumba för att dricka oss snygga igen. Det låter som en bra plan. Tycker jag.  Och jag hoppas på att få lära fler den underbara ramsan ; oooh fuck me , you fat bitches.. osåvidare!



LoveM

Nattinatti

Nu ska jag sussa, imorgon är det valborg. Då ska jag klä mig fint, äta gott och partaja till nästa morgon gryr .



Jag ber om ursäkt för att jag har betett mig konstigt, men jag vet verkligen inte varför. Hoppas du inte tar illa upp och att du vet att du är en av de bästa.  H



Lovem

Getting the hang of things

Till mina fellowbloggare som vill fixa designen men inte vet hur ; www.designadinblogg.se 
Massa bra tips och guider hur man hittar i bokstavsdjungeln som kallas stilmallen. 


Nu har jag precis kommit hem från Rävlanda. Tog moppen till Stålfors för att kirra mina vita Allstar som legat hos henne sen den blöta nyårsaftonen. Jag fastnade på hennes altan med Emelie och en kopp kaffe. Massa bra prat och härlig sol. Tack för att jag fick våldgästa. :))

Så nu är jag hemma för att skriva engelska uppsats och uppenbarligen plugga inför ett dumt spanskaprov som vi ska göra imorgon på vår lediga dag.... Vad ingen har fattat angående det är att vi ska göra det EFTER NATIONELLA nästa torsdag... Nilas har ingen koll på datum så jag skyller detta på honom. Men engelskan ska i alla fall bli klar idag, typ sex veckor för sent. Cest la vie.

För att göra saken bättre (på riktigt) så mår jag bättre idag än igår. Hostan har lugnat sig och jag är nästan lite glad. Ta i trä för att det ska bli sämre igen. 

Och jag har fattat hur man ändrar typsnitt! Att man kan bli så glad över så små detaljer *ler saligt*

Så nu ska jag återvända till min Book Report (på en bok jag inte läst) och lyssna på dagens låt ; It's not fair - Lily Allen

hjärtahjärtamärta


Anna och Malin <3

l o v e

nytt favvomärke på Tees. Somewear

Trycken påminner om animationerna i D.A.N.C.E. - Justice videon.

Bara kolla <3
hur kan man inte älska den

Ångest

Fan, jag funderar på att börja äta kött igen... Men jag vet inte. Ibland känns det som en bra ide och ibland känns det som om jag bara är velig. Fuck.

Och min dumma hosta, den blir bara värre, den väcker mig mitt i natten. och ungefär vid fem varje morgon. Känns som om någon sitter på mig (inte sätter på mig) och trycker luften ur mig. och när jag försöker andas så börjar jag hosta igen.

Det enda läkarna hittar på mig är att jag har lågt blodvärde, dvs dåligt med järn, och det har ju för fan inte något att göra med hostan!?

Kött eller inte kött, döda eller inte döda, miljödålig eller miljöbra.

Må bra eller må dåligt, bra betyg eller dåliga betyg. bra hälsa eller dålig hälsa.

Helvete att det ska vara så svårt. 

Länk till den gamla bloggen

www.martawaldrop.blogspot.com

nytt försök

nytt år ny blogg ny Märta.

den förra bloggen gick i stöpet, hängde sig och var allmänt jävlig mot mig, så försöker jag med blogg.se istället. men fuck.. har redan upptäckt att det kommer bli svårt att designa den själv....

får klura på det och så återkommer jag ! 


L o v e M


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0