bye bye dreamer

Nu sitter jag här på mitt rum, jag borde duscha, men orkar inte riktigt ställa mig upp än. Klockan är bara tjugo över nio, men jag har vaknat av mig själv och känner mig ganska stolt. Jag ska snart iväg till butiken, baka baka baka fler muffins, och sen ska jag plugga. Efter det så blir det belöning för min duktighet. Det blir fest i stan, maskerad och shit. Woho, även om jag kommer att vara ooriginell och komma som djävul. Kör hårt Märta! Nej, det ska jag göra på Johans maskerad, men innan dess så måste jag iväg och köpa kläder! Vilket jag inte har...
-
Jag borde nog äta frukost först. Aldrig provat att duscha efter frukost. Hm, nya upplevelser, ballt. Och kanske ligga en stund på spikmattan (som gör så jävla ont!) bara för att det är nyttigt.
-
LoveM

isdrottningen

Ska börja inlägget med att nämna att jag är en arrogant jävel :)
-
Back too business helt enkelt. Åtgärder vidtagna och saken behöver inte tänkas på just nu. Imorgon, är det jobb som gäller, samt plugg. Vill inte ens gå närmare in på den saken eftersom ni skulle bli så fruktansvärt betagna i hur roligt det låter så att ni bara skulle bli ledsna över att ni inte får vara med. Vi gör så här, jag berättar om vad jag tänker på just nu. Blod, soldater och min ena halva. Det vill säga en död norsk soldat på Johans pumpafest om två veckor, som förresten kommer bli awesome! Jag är helt galet taggad. Och nu på lördag ska vi hem till roffen själv, Kasper, på partaj. Det kommer bli kulers det med, träffa massa som jag inte sett på år (känns det som).  Är det någon som vet om någon bra australiensk bok på tal om ingenting? (skolarbete). Men innan dess, så ska jag köpa kostym och skit tills halloween, som redan nämnts. Blod blod blod. Och nu ska jag få hjälpa till att pynta också, underbart.
-
Johan är duktig morgonen efter sin senaste fest :)
-
LoveM

no tomorrow no tomorrow

Här sitter jag, det är sent. Jag sitter och tänker, men jag vet inte på vad. Jag kom nu på att jag måste hitta en text att läsa inför klassen på tisdag. Blä. Vill inte. Jag kommer bara bli bajsnervös, stå där framme och stamma och må dåligt. Nej, det kommer gå som det går. plus att jag är allmänt irriterad, så det hjälper ju inte.
-
Jag har blivit en jävla bitterfitta det senaste. Och det borde inte ens kallas för bitterfitta. Kränkande. En av anledningarna till detta är att jag tappat tålamodet när det kommer till idioter som använder sig utav personangrepp för att sänka någon annan. Eller, att en del människor kastar orden "fitta" och "hora" runt om sig. En person i min klass, som saknar respekt i många avseenden, klarar inte av att någon ber denne vara tyst under lektionen. "Men håll käften, jävla fitta" får man då slängt i ansiktet, och det som gör mig mest irriterad är att nästan ingen reagerar på det. Om jag skulle säga "blattejävel" eller liknande till någon med utländskt ursprung, då hade personen i allmänhet flippat, då främlingfientlighet är något dåligt. Att man som kvinna ska ta att bli kallad för hora står jag inte ut med längre. Det finns några människor i min närhet som enligt mig gått över gränsen många många gånger. Jag är en människa, precis som alla andra. Sluta kränka mig och andra. Jag är inte dum i huvudet.
-
Vi släpper det för tillfället, annars kommer jag inte kunna somna sen. Natalie hade artonårsfest i helgen, kanonkul! Höga klackar byttes mot sköna converse mitt under kvällen ungefär. Jag och Andrea sov hos Mathias och när vi gått och lagt oss kommer en vilsen Jonathan och vill komma in. Kul men halweird kväll. Och sen när jag kommer hem så sitter en pojke (!!!!) i min systers rum. Chocken.
-
-
-
LoveM

andas in, andas ut

Nu känner jag att jag har lite tid över, vilket känns skönt. Det enda jag behöver göra i kväll är att sola samt koka ris tills i morgon, då jag ska framföra ett grupparbete för klassen, samt ta skolfoto.  Vilket jag inte ser fram emot, skolfoton hatar mig. Jag hatar det. För det första så blir jag aldrig bra, för det andra så litar jag verkligen inte på fotografen. Alla fotografer är sadister om njuter av att välja det kort där någon (för det mesta jag) ser ut som ett mongo. Bara för att sedan kunna sitt och njuta av att han/hon vet att en stackars människa sitter och har ångest över att den fruktansvärda bilden på denna kommer bli sedd av hundratals människor. Usch säger jag bara.
-
Jag vet inte vad jag ska ha på mig, hur jag ska göra med håret eller all annan sån skit. Alla lägger ju ner så mycket energi inför skolkortet, men varför? Det ska bara vara ett vanligt kort, som ska porträttera hur man ser ut i skolan, eller? Jag kommer ihåg skolkort från högstadiet där människor pillade på lösögonfransar och grejer inför det vanliga skolkortet. Jag fattar inte grejen. Jag tänker bara ha en vanlig jävla tisha och ett par byxor, skitsamma om jag kommer se ut som ett mongo.
-
LoveM

inte okej

Ät det verkligen rättvist att skolan ska suga ur en all energi så att man inte orkar göra någonting annat än stirra på facebook och sova när man inte pluggar? Det var väl ungefär det som min uttröttade hjärna kan komma på just nu. Försöker jag mig på någonting mer avancerat så kommer hjärnsubstans att börja sippra ut ur mina öron.
.
LoveM

inte okej

Ät det verkligen rättvist att skolan ska suga ur en all energi så att man inte orkar göra någonting annat än stirra på facebook och sova när man inte pluggar? Det var väl ungefär det som min uttröttade hjärna kan komma på just nu. Försöker jag mig på någonting mer avancerat så kommer hjärnsubstans att börja sippra ut ur mina öron.
.
LoveM

Hej hej hallå!

Nu sitter jag här och väntar på att Andrea ska vakna till liv. Jag är hungrig.
-
Jag begriper mig inte på reklamgrejerna, och jag har inte tid att sitta och läsa på just nu.
-
Igår så var vi i majorna, vid chapmanstorg, och jag fick träffat Miranda! Woho. Vi drog därifrån ganksa tidigt, och tog 00.27 bussen från stan. Vid kungsport kliver tre dräggiga killar på, som inte kommer nämnas vid namn, och tack vare dom så fick både jag och Andrea många skratt innan vi kom fram till hindås. Konstig kväll helt enkelt.
-
Ikväll så blir det kanske middag hos Rasmus, vi får helt enkelt se. (:
-
LoveM

ideologier

ska jag prata mer om någon dag. Men nu ska jag äta riskex och plugga samhäll (bläää).
-
-
Nu har jag btw skaffat reklam på bloggen, hihii
-
LoveM

svar

Det var tidigt. Jag är mänsklig.

Kall sol

Postat av: Anonym
varför så glad ? en kille maybe ? :D
hans ben man får se på bilden ?
wohooo jag är smart. plusar ihop 1+1 så det blir 2.
2009-10-04 @ 22:36:09
-
Tack för den, det är mitt ben på bilden.
-
Jag upptäckte en grej nu. Jag var nästa positiv i mitt förra inlägg. Jag gör framsteg till att bli en gladare människa. Jag ska försöka lägga mer energi för att visa det också.
-
Så, idag är jag hemma, sjuk igen. Och nu fr jag dampryck på att spotify tryckt in en fem minuter lång reklamsnutt när jag vill lyssna på musik. Dumma dumma dumma premiumreklam. Varför ska det vara så nedrans dyrt och dumt? Spotify borde ju fatta att ungdomar som inte har råd med premiumtjänsten laddar ner musik för att kunna lyssna på den i sina ipods med mera. Dumt koncept.
-
Det är fint väder idag iallafall. Och jag ska nog hjälpa mamma med att baka en surdeg, så att hon kan baka bröd. (hon säger att hon ska det, men vem vet).
-
-
-
Jag säger nu puss, för jag ska borsta tänderna nu. Får väl se vad som händer.
.
.
LoveM

Jag ler

Ja, jag ler. Och jag vet inte varför. Ingenting går särkilt bra just nu, men ändå sitter jag här och ler. Jag lyssnar på bra musik, som kanske inte direkt räknas som glad, men jag ler ändå. Jag saknar engelskaglosor som ska kunnas tills imorgon, men jag ler. Jag har feber igen, känner mig illamående och trött, men fortfarande så är mina läppar svagt krökta i ett leende. :) Det känns skönt. Att inte vara tvungen att le, att kunna göra det bara för att jag vill.
-
-
Jag fick bra kritik från min textkommunikationslärare förra veckan. Det gjorde mig glad, att få höra att jag helt enkelt skriver bra. Att jag har en personlig stil. Jag tror nog att det är såna saker som får mig att må bra. När någon uppskattar det jag gör. Jag blir alldeles till mig om någon säger att de läser den här bloggen och att de tycker att den är bra. :') Och jag säger det igen. Kommentera! Det finns inget roligare som bloggerska än att få kommentarer. Förutom när Simon bara ska rätta type errors.
-
-
I morgon är det skola, då ska jag hålla ett anarkistiskt tal och sen debattera med en massa andra ideologier. Det kan bli kul. Även om jag tycker att allt bara är så fruktansvärt förvirrande. Om jag ens går. Jag har över 38° i feber och jag mår allmänt dåligt. Illamående, huvudvärk och feber. Är inte det någonting som borde hålla en hemma? Skolan har till och med sagt att vi ska stanna hemma om vi känner oss krassliga, vilket jag minst sagt gör nu. Men det kan jag nästan glömma.. Mamma kommer aldrig låta mig stanna hemma. Hon skyller på att jag har varit ute i helgen. Det hon inte fattar att jag mår ungefär lika dåligt under helgen också, men då är det så mycket kul grejer som händer, så då ignorerar jag det.  Men i går gick inte det, jag somnade halv två, helt slut. Och idag har jag då feber. Möjligt att jag hade feber igår också. Jaja, jag får väl se vad hon säger.
-
-
Nu ska jag snart fortsätta skriva på mitt tal, även om mitt huvud dödar mig.
LoveM

Shit

Jag har alltid velat vara bäst på det jag försöker mig på. Om ag inte känner att jag blir bättre på någonting direkt så lägger jag ner helt enkelt. Jag har aldrig velat vara en medelmåtta, men idag så gick det upp för mig att det kanske är exakt det jag är. Jag är inte jätteduktig på någonting. Jag är bara halvbra på det mesta. Dvs en medelmåtta, en tråkig person som inte står ut från mängden. Och det som gör mig arg är att det enda extraordinära med mig är mitt namn, och det bara för att det är ovanligt.
-
 Nu blev jag på dåligt humör. Det regnar, är kallt och jag är en medelmåtta. Underbara landet Lagom.
.
.
.
.
.
.
.
LoveM

fortfarande kyla

Jag ska be om att få göra min redovisning på måndag istället, jag kan helt enkelt inte förbereda mig på dom få timmarna jag har till övers nu. Förhoppningsvis så förstår Anders det.
-
Nu har jag i allafall suttit och tittat på inlåst med pappa, och jag börjar tycka att Dennis är halvsnygg. (nej, ingen idolerik här inte). Jag har verkligen börjat förstå lite grann hur en del människor som hamnar i de där situationerna funkar.  En kille bröt ihop efter ett dygn. Han ville åka hem, och gjorde just det. Nu snackar vi om en stor kille som misshandlar anda människor. Han började lipa efter mamma inom 24 timmar. Lilla vännen, ditt psyke är svagare än en femårings. För enligt mig så har man ett svagt psyke, dåligt självförtroende och kass självkänsla om man håller på som dom gör. Självklart, tuff uppväxt och tryck från vänner och ovänner kan ju påverka ens personlighet, och självfallet så är det sorgligt att 13- 14 åringar sitter och röker hasch och boffar glade. Men (!) allt är inte förutbestämt, människor vet för det mesta vad som är rätt och vad som är fel. Men bara för att en viss person gör ditt och datt så kan man ju göra samma sak för att vara lika cool. Eller?
-
Ingen bestämmer över ditt liv förutom du. Och det gäller allt. Varför umgås med idioter som snackar skit bara för att det stärker deras position, bara för att de har pengar, kläder, snygga killar och fräcka hus? Allt i samhället bygger på skitsnack och det gör mig bara så frustrerad och arg. Jävla skitvärld.
-
Jag ber om ursäkt för att jag är så negativ, men det beror på att jag oftast skriver när jag är arg, upprörd eller när jag funderar på någonting. En vacker dag kommer jag kanske skriva någonting inspirerande och vackert som rör någon till tårar, men jag känner inte den inspirationen än. Inte alls. Däremot så kan jag klistra på ett sockersött leende och dränka det jag skriver i honung och rosenvatten, men det vill jag nog inte...  Däremot vill jag sova. Så, godnatt. Och tack Miranda, som läser det här <3
-
LoveM

Kyla

Jag vet inte alls vad jag tänker skriva här nu. Mitt huvud är fyllt med pianospel, skola och massa annat som jag brukar vilja skita i. Jag vet inte vart jag är och inte vart jag ska. Eller, nu måste jag skriva ett anarkistiskt tal om vad jag tycker om homosexuella, barnbidrag och arbetslöshet. Satan i gatan. Och imorgon ska jag stå inför halva klassen och prata om det. Så, uppenbarligen hinner jag inte skriva idag... :(
-
LoveM

RSS 2.0