feel the burn

Jag är förbannad. SÅ jävla förbannad att jag gråter av ilska och frustration. Varför? Många vet säkert vem Michael Moore är. Om inte, så ta reda på det, för han är ett geni. Han dokumentärer är världsomvälvande för mig och påverkar mig så starkt som jag inte trodde var möjligt. Med ett sarkastiskt sätt rullar han upp de mest allvarliga sakerna i världen och förklarar hur det skett och varför det inte borde skett. Jag satte på teven för några timmar sen och tittade på slutet av dokumentären Sicko, som handlar om USAs sjukvårdssytem. USA är ett av de mäkigaste och rikaste länderna i världen, men de  har inte fri sjukvård för sina skattebetalande medborgare. USA är även ett av två eller tre länder i världen som inte har skrivit på barnkonventionen, dvs den lag som gör barnaga, barnarbete samt annan sort av försummande av barn olaglig.  Jag såg även Fahrenheit 9/11 direkt efter, och jag är illamående av äckel. Äckel över att ett land kan bli så korrumperat att föräldrar uppmuntrar sina barn att åka till ett oskyldigt land för att mörda oskyldiga människor. Äckel, över att ingen gör någonting åt det. Äckel, över att människor som inte är inblandade i kriget på ett sätt som är negativt för dom, tjänar pengar på massakrerna. När Bush blev vald, genom valfusk, år 2000, så skapade han grunden för det som idag är ett av världen största tragedier. Genom att sprida skräck om terrorhot efter 9/11 så fick han ett ovetande folk att stödja honom i hans jakt på krig och förödelse. George W. Bush har själv kallat sig för krigspresident. Han han sagt att alla beslut han tagit har varit med krig i tankarna. Han har korrumperat, demolerat, stulit från det amerikanska folket och enligt mig varit en av de farligaste människorna i världen. Pappas lille pojk, med mäktiga vänner som ingen vågar säga emot, för pengar styr allt. 
.
.
.
När 9/11 skedde så fick Bush reda på det direkt, han var på en lågstadieskola och skulle läsa högt ur en bok "my pet goat". När hans assistent viskade til honom "the nation is under attack sir" så fortsatte han sen att läsa barnboken. Enligt mig så säger det mycket om hur opassande den människan var för presidentskapet. 
Göteborgskravallerna. Ropen skallade "Bush go home, Bush go home" konstant. Helrätt. Stick iväg Bush, jag önskar att du adrig hade funnits. Jag önskar att Al Gore hade vunnit valet som du fuskade dig till vinsten på. Jag önskar att världen kunde vara rättvis. 
.
.
.
Se Michael Moores dokumentärer. Bl a ; Bowling for columbine, som handlar om Massakern på Columbineskolan i USA, där barn mördade sina klasskamrater och även om hur regeringen hanterade händelsen efteråt. Sicko, Amerikas sjukvårdsystem. Och Fahrenheit 9/11, som handlar om regeringens hantering av twin towers katastrofen och dess följder.


Make love, not war.
LoveM

Imorgon börjar helvetet

Skola imorgon, första dagen. I tvåan, ny klasser. Lika läskigt som att börja ettan nästan. Eller nej, det är en överdrift, men lite läskigt är det. Jag vet inte vart jag kommer att hamna. Men vi får helt enkelt se hur det blir imorgon.  :)

Min klänning kom idag också, den satt bra och jag är nöjd. Det enda som behövs nu är skor och ascessoarer (stavning igen?) och det är inget problem.  :D


Och imorgon så ska jag hitta fest med Jennifer. Ska bli mysigt :D

Jag har ingenting mer att säga förutom att jag har nu fått min ppiller och jag har jobbig pms. 

peace


LoveM

sömnbrist

Jag behöver sova men känner att ett inlägg är ett måste. Har varit i norge i tre dagar och pallade inte skriva med norska bokstäver. Haha. Men nu är jag hemma med mitt älskade tangentbord. Det är platt. Med platta tangenter. Inte sådär högt och konstigt. Underbart. Så jag har använt det för några timmar sen till att skriva en erotiknovell till Lisa, Anna, Malin, Olof och Johan. De gillade den. Jag borde kanske satsa på tantsnusk som blivande karriär?  


Jag har hittat en klänning till Nathalies 18 årsfest också. Tema blacknwhite.  
Lace X Back Dress SEK 579, Rare Fashion - NELLY.COM
 
Känns totalrätt. Och ett par klackar till det och någon vit accesoar (fail på stavningen men klockan är två) 



LoveM

ont i huvudet

Jag är på dåligt humör. Fest på en ö imorgon. Hur vi kommer dit vet jag. Hur vi kommer hem vet jag inte. Vart jag ska sova vet jag inte.  Fail.

Jag känner mig halvdeppig nu också. Pms på G tror jag, varför skulle jag annars sitta och lipa över något sånt här fånigt? Just nu vill jag bara att någon tar tag i mitt liv för mig och tar hand om det ett tag. Jag orkar inte. Och nu är snart sommaren slut också och skitskolan börjar. Jag vill inte ha vinter igen, inte plugg, inte mörker. Jag vill ha kul, jag vill känna mig lycklig och nöjd med tillvaron. Jag vill inte gå runt och känna mig osäker och liten. Jag vill utstråla självsäkerhet. The life of the party.  Jag vill inte sitta och vara deprimerad på grund av att jag är tjej!! gaaaaaaaah.  Men gynekologen med mamma den 26e. P-piller för att slippa mens och dess elaka syster som kallas pms.  Jävla skit. Jag behöver godis, mat, brämhultsjuice, en bra film och en filt. Och en livsvikarie. Vart hittar man såna?
Jag behöver bli ompysslad. Mamma var är du?

Jag har ingenting mer att tillägga. 
LoveM





Nu vart det rosa då. Och lite turkost.

Och läppstiftet är inhandlat. Gött äre.



LoveM

Mitt liv känns rosa

Jag vet inte varför. Min tillvaro är ju inte direkt glamourös för tillfället, men något i mig säger mig att rosa känns rätt nu. Jag gillar inte ens rosa så mycket. Men ändå! Låt mig. Varför måste jag säga emot mig själv?  Jag slutar med det nu (:

Jag har gjort en rosa och en turkos slinga i håret nu också. Kul grej så varför inte? Måste dock till frissan innan skolan så att jag inte blir igenkänd bland ettorna som "hon med det rosa håret" igen. Yay.

Jag har även blivit beroende av det där äckliga spelet på facebook. Farmville. Fyfan. SKICKA GIFTS TILL MIG! (oj då.. jag säger ju det!)

Och för en stund sen så skypade jag med Johnny och Maria på andra sidan atlanten. I 20 minuter klarade jag av att föra ett samtal. Några slarvfel och jävla stamningar, men annars så funkade det ganska bra. Nästan stolt över mig själv. Det var sol i Phoenix. Byt klimat med oss, snälla!

Här är min spotifylista förresten. Enjoy :  mäwabe 

Och imorgon så ska jag köpa rosa läppstift och träffa Hugo (som har börjat skolan redan). Men jag måste vänta på att han slutar (jag börjar om elva dagar).


Jag vill också bara analysera ett känt uttryck som går såhär; Hellre älska och förlora än att aldrig älska. BULLSHIT. Eller, kanske inte. Visst så är det en underbar känsla men man mår egentligt sämre att älska och förlora än att aldrig älska. Jag vill ändra uttrycket. Hellre älska och inte förlora än att aldrig älska eller älska och förlora. Men då försvinner den klyschiga klangen, så det är nog kört.

Det var väl typ det. Godnatt <3

LoveM

Samma nätter tillhör alla

Göteborgskalaset, nej förlåt... Kulturkalaset (!) har varit igång i några dagar nu. Kul. gratiskonserter glada människor folkfest. Ännu roligare blir det när ens vänner blir tvungna att klä av sig inför massa människor och smörja in en främling med solkräm (jajemen Andreas, det är dig jag menar). Filmen på det åker upp på fejsan snart också. hoho. 

Jag har verkligen inte humöret för det här just nu. Jag har massa saker som jag behöver skriva ner men jag orkar helt enkelt inte och jag känner mig oinspirerad. Det är vädrets fel. Äckelregn. Äckelkyla. Äckelsverige. (haha, äckelregn och äckelsverige finns med i min dators ordlista). Så kul har jag just nu.

Ikväll blir det slappning hemma framför tvn med massa onyttiga ting tror jag. Pallar inte hitta på någonting. 


Det var det.


LoveM

Jag vet inte vad

Jag vet inte vad jag vill eller vart jag ska. Hur jag ska göra eller hur jag ska komma dit jag inte vet. Känn panikångesten komma. Känn trycket över bröstet och viljan att bara skrika rakt ut. Känn tårarna svida och känn sedan hur patetisk du är som bryter samman för något som inte ens är relevant. Ha sedan dåligt samvete för att du började må dåligt i första hand. Ryck upp dig och ta ett nytt steg. Sluta bete dig som en fjant Märta och stå med huvudet högt istället. Visa att du kan.


Idag har jag städat lite till. Jag vet inte vad som händer med mig men någonting gör att jag städar mer. Jag vill kunna ha lite ordning på något för en gångs skull. Jag vill ha tag i Mauds nummer och fråga henne om min försvunna lön. Sen vill jag ha min försvunna lön också. Jag vill även köpa en restresa med Malin snarast. Bara komma ifrån allt en liten stund. Eller en lång stund. Jag vill börja jobba (återigen något jag måste se till att få gjort) så att jag kan tjäna ihop en massa tusenlappar så att jag kan åka till Brasilien igen. För det vill jag. I samma veva vill jag inte bli en tråkig torrboll som bara jobbar hela tiden och som inte hinner med sina vänner. Jag vill känna mig nöjd med min kropp (måste sluta äta godis, vilket är omöjligt, och börja träna ordentligt igen...Gym?).

Lista över saker jag ska klara innan 2009 är slut:

 Åka iväg

 Börja träna två till tre gånger i veckan (underflera veckor)

 Gå ner ett kilo eller två och få tillbaka styrkan i musklerna

 Börja äta nyttigt och få igång en bra rutin för att klara det

 Åka iväg igen

 Skaffa ett jobb som förser mig med pengar så att jag kan åka iväg

 Ta hand om mig själv



Det var väl det jag ville få sagt just nu. Tror jag.

The Tough Alliance – Leg 1

LoveM

höj nu glasen

JAG HAR TRÅKIGT!

Jag tror inte att jag har haft såhär tråkigt på länge. Jag känner inte för att göra något, men jag vill ändåså få något gjort. Så jag bloggar, rimmar och photoshopar som vilken annan normal tonåring skulle göra. 

Och om jag vill få mer gjort så kan jag likaväl ta upp något irriterande. 

Jag bor i Hindås, men jag känner mig fortfarande som en Göteborgare. Och när någon bimbo kommer med en blogg och skriver om att hon är "Göteborgs stolthet" så skäms jag. "jag är så cool för att människor tittar på min blogg för att jag är snygg och skriver cha cha i slutet av alla mina inlägg och lägger upp videos på när jag säger cha cha och filmar mig själv i spegeln och skryter om alla mina coola vänner".  Jösses. En blogg är inte till för att man ska göra sig känd. Den fungerar ofta så men det är inte usprungstanken.  Ordet 'blogg' kommer från den engelska termen 'web log'. En logg (dagbok) på nätet. Inte en enda stor reklampelare för sig själv på nätet. Människor som har en populär blogg är ofta människor som har någonting som andra folk avundas på. Intelligens, pengar, makt, utséende mm. De tre sista är enligt mig ingenting man ska bli uppmärksammad för, men det blir man ju då självklart ändå. 


Och nu vet jag inte hur jag ska avsluta allt det där på ett bra sätt, förutom med orden ; bloggar är onödiga och hjälper egentligen inte någon alls. Förutom de bloggar som innehåller något vettigt och som kan tillföra oss någon nyttigt. Då syftar jag på debatter, funderingar, egna åsikter och så. Låter svintråkigt. Men jag om någon tycker det är mer intressant och kul att läsa om någon annans tankar än om att Paow ska ut och träffa gaybloggaren och köpa ett nytt läppglans.

Så baby senorita, Get a clue.


LoveM

sol

jag har ont i magen och vill inte sitta ute och svettas. Fan.


Jag ska antagligen börja med P-piller bara för att slippa skiten. Sabbar ju hela tiden. Jag vill inte blogga nu. :(


LoveM

jag har städat :D


före                                                                          efter





Jag vill såååå gå på way out... Men jag är pank och hinner inte jobba ihop pengar. Fan.





LoveM

RSS 2.0