Okej, vi ger det ett försök.

Jag har en ny rysarlåt. Kung Midas - Navid Modiri & Gudarna

"Lite som kung midas 
Allt du rör blir till moll
Men om du ramlar kommer jag ramla åt samma håll
Spelar ingen roll vad du gör
Ingen hade rört sig om du föll
Jag vet det är tungt vännen
Men det är lugnt vännen" 

Så galet bra. Jag som tycker om Navid Modiri också. Ååååh, de ska spela på Peace And Love ! Samma dag som Thomas Dileva. Jag kommer att börja störtlipa. :')  Samma sak gäller när Keane kliver på scen. Anna, du och jag. Lera och Keane. Det är himmelriket. Skönt att vi hittat tält nu också. Måste bara få iväg mig själv och köpa det. Hoho.

Jag fyller snart år också. Bara två veckor kvar, och efter det så är det bara en vecka kvar till piss änd löv. <3<3<3

Anna, din rövhatt. Fan att du ska till USA. Du får inte glömma mitt godis eller min födelsedag, och för att säkerhetsställa detta så kommer jag att messa dig då och då. :D 


Nu ska jag iväg och spela kvällskubb med Hugo och CO. Det kommer bli mysigt, även om jag snart stupar av sömnbrist.





LoveM

Helt utmattad

Av nedanstående skäl så är jag fortfarande lite ut bloggfas, ber om ursäkt för detta, men jag återkommer då fort jag orkar engagera mig i något bra igen. 

För just nu så måste jag hålla mig igång med roliga saker, annars så går det dåligt. 




LoveM

lugn dag

lek med lollo i köket med körsbärste.

Vi är ju bara barnen, så det får man.



.

Att någon man står så nära och som man älskar så mycket kan såra en så djupt. Det är ofattbart men det händer, överallt, varje fucking dag. Miljoner människor lever i helvetet varje dag, får sitt hjärta krossat, sina känslor sårade. Balansen i kroppen blir rubbad, man blir stressad, ledsen, arg, upprörd, förstörd. På grund av en annan människas ord eller handlingar. Jobbet påverkas negativt, skolan går åt helvete, koncentration Pfft! finns fan inte kvar. Man försöker ignorera det som gör ont, försöker göra roliga saker, för att koncentrera sig på något annat än det som skär så i magen. Fokus ligger på att skratta, ha kul eller vara involverad i något intressant hela tiden. Får man ett stopp i  den rushen, om man stannar upp, försöker plugga, sova... Då är skiten där igen. Gnager, river, svider. Maler på att det är fel fel fel! Ditt fel, hans fel, vårt fel, någons fel. Alltid någons fel! Alltid någon som ska få lida för det, alltid någon som inte vill. Alltid den som älskar. Att älska ska vara den bästa känslan som finns. Jag håller inte med. Att älska någon leder alltid till att någon blir sårad. Man själv, eller någon annan ska alltid lida. Orsakar man någon lidande, då lider man själv. Om man inte är en kallsinnig jävel som inte älskar sin egen dotter. Då är det bara synd om en själv. Då är det alla andras fel. Ingenting hjälper. Ingenting! I alla fall inte när man bestämt sig för att ingenting hjälper. Och då, Pappa, då hjälper inte heller alkoholen. VI älskar dig, jag älskar dig. Du har bara en Märta, så sluta göra sönder mig gång på gång. Jag håller inte för det.


Välkommen till mitt helvete

Jag älskar dig Mamma

helt slut

Fy fan för att vara tjej. Äckel PMS.... Inte bra för någonting heller. Åh, små saker som att Lollo har subwoofern på för hög volym gör mig sjukt förbannad just nu. Att min mobil inte funkar gör mig ledsen. Att jag inte är klar med historian gör mig uppgiven. Att jag är jättevarm och obekväm gör mig irriterad. Jag gillar inte den här dagen. Mamma fick med mig ut på en promenad som skulle ta en timme. Den tog två... Och innehöll aggressiva får samt akut törst. 

Igår så var det Q8krogen, helt ok. Jag var inte på topp dock. Borde åkt till långedrag med Anna... Men jag är dålig på beslut så det blev inte så... Nästa gång så ska inte jag bestämma själv. 

Nu ska jag ta en glassbåt <3 

Och vem vill se star trek med mig ? Utan att töntstämpla mig!




LoveM

Girl I wanna lay you down

Med jack johnson är mysig :D Samt att man kan göra sin egna remix på den. Sätt bara in " where'r you from, you sexy thing" efter refrängen så låter awesome! (hahah)

Tack Johan för att vi fick dansa på dina golv, sova i dina sängar samt köpa frukost för dina pengar. Lite chockartat i början med alla okända människor, men det jämnade ut sig senare när alla otippade människor dök upp. Nina, min söta, du är otrolig på att dyka upp på random ställen. <3

Och att sen upptäcka att man har två stalkers på deltid, gött. . . Men vad gör det, man är ju fortfarande ung.

Igår så slutade eftermiddagen med att jag drog hem till Ludde, för att sitta i solen och schteka med PJglajjorna som jag råkade få mig från Johan. Gott äre. Idag får vi se hur det blir, möjligen krogen (i Hindås ofc) för att kolla Richard spela. Men får chilla på det.

Så nu sitter jag och försöker vakna, min hals hatar mig, och hungrig är jag också... Men det går väl över :D

Och vem hänger med mig på bio idag? Jag är en jättetönt som faktiskt vill se star trek :$

ooooch min syster lämnar mig inte ifred, hon vill varken gå på stan med mig eller lämna mig ensam... Fjårtz <3




Jag ska dra mig utåt. Puss på det


LoveM

Ännu en dag avklarad

Jag känner mig faktiskt lite piggare nu, inte helt slut som jag brukar. Däremot en huvudvärk som hänger i, men den är bullshit och inte värd att bry sig om.

Imorgon är det teambuilding med ledarna i föreningen. Kommer att bli mys, Därefter blir det party hela natten hos Herr Johan. Jag kommer att ha ont i fötterna på torsdag. Tänk att man var så rutinerad att man köpte ett par kilklacks gladiatorer i USA för typ $ 25 , dvs ingenting typ. 11 cm, jösses vad lång jag kommer bli. Och även ny klänning. Mitt i min panka yra så köpte jag en vit klänning i bommul bomull från gina. Och jag hittade även ett favvoarmband köpt någon gång för länge sen. Mums



Ooooch jag har tillverkat egna örhängen, av bland annat en taklampa till ett dockhus. Med fungerande glödlampa och allt. Jag bara ELskar det. Hihi. Slänger in en bild på hur det blev.


Så nu funderar jag på att ta en dusch, för att få bort huvudvärken och dagens bekymmer. Sen ska jag dofta kokos och sova i mina sidenlakan.Foshizzle <3

Samt skicka min påhittade bokanalys till BajsBobo. Dumma henne. Och en sjuttonåring?! Inte OK någonstans... alls... uuueh.


LoveM

Tavelitavla

Nysolad, nyduschad, nybäddad ärlikamed GÖTT!

Och så har jag en ny tavla också om jag installerade nyss med mammas blommiga hammare.
Den hänger fint där vid sängen. *glad gubbe*


Och nu sitter jag och taggar upp inför onsdag. Det kommer att bli körigt, men kul som tusan! Först ledarkväll på hälsans hus med vattengympa (woho) och god mat. Sen så är det fekke fekke spåra spåra hos herr Lindberg. Hur vi nu kommer hem är en annan femma. Någon som vill hysa mig och Andrea under natten / morgonen? :D Tack Johan, du är en babe ! <3

Idag har jag kuggat på mitt nationella spanskaprov. Jätteroligt. Men jag blir bara inte bättre på spanska helt enkelt, äckligt svårt och jag har inte tålamodet som krävs. Engelska är enkelt, spanska svårt. Irriterande. Sen höll jag på att dö på bussen hem från city också. Snälla rara busschaufför. Det finns en uppfinning som kallas för luftkonditionering. Du har inte hört talas om den? Blä. Överfull buss med en temp på 35 ° typ. Myyysigt.

Jag överlevde dock, lagom mycket för att muta Jonathan att följa med mig och handla middag. Lax och färskpotatis, även om pappa gnällde över vad det kostade. Det var värt det, lätt. Sen så har jag pluggat, nej, stryk det... Jag har försökt att plugga. Utan framgång. Så jag solade istället. Mums.

Snart ska jag ta min bok och läsa en stund, för att vid tiotiden titta på ballar av stål <3.

Och imorgon så kommer jag att leva i celibat. Nöjescelibat. Ingen FB BDB MSN SMS MMS eller något sådant. För imorgon så ska jag verkligen plugga!

Puss på det!

LoveM



Meducin

Fler tester tagna. Inte var det B12brist iaf. Men järnbrist. Varför ska det vara så jobbigt att vara jag just nu? Blodbrist, äckelplugg, rum som behöver städas och att vara allmänt trött på skiten. Blä. Ont i benet har jag nu också. 

*memo* Sluta gnäll för fan Märta... Hjälper varken dig eller någon annan. *slutmemo*


Dagen sumarium (sumaro, sumirarie?) :

Skola, få beröm av bildläraren (jag har uppenbarligen talang) Yay :D
Åka hem, må illa, vila
Staden, käk, bio, flabb
Vincent, gaffatejp och nationalteatern
Hem, varm tröja, Män som hatar kvinnor

Min fredag. Full fart (eller.. nah)

Har även köpt en ny jacka som passar det varma sommarvädret som kommer snart (!) och ett vitt linne som jag bara inte kunde låta bli. Behöver även nya skor. Med klack, en hög en. Hej då pengar. Men snart, Hej lön ! Gött kommer det att bli. Men mest spara till Fred och kärlek. <3

Jag vill ha värme helg humör och närhet
 
Maskerad hos Malin
Det var allt från mig för idag.. Inatt*

Nu blir det säng med bok. Puss!

LoveM


ett litet inlägg

GAMMALT INLÄGG FRÅN GAMMAL BLOGG

DEN 22 OKTOBER 2008

Sjuk, trött och lite hes.

För några dagar sen så satt jag och pappa och diskuterade saker som man inte kan tänka på. Saker som är för stora för att man ska kunna förstå. Hur många människor det finns på jorden, hur stor rymden är, vad som fanns innan allt.


Om man börjar tänka som vi gjorde då, så blir man rädd. Rädd för att man inte är kapabel att ens föreställa sig hur stort det är. Du kan tänka dig fem apelsiner, men du kan inte tänka dig att någonting är oändligt. Någonting som aldrig tar slut och som till och med blir större för varje sekund. Det är svårt att tänka att ett ljusår verkligen är den sträcka ljuset kan färdas på ett år. Ljuset är det snabbaste vi har. Det tar åtta minuter för ljuset att ta sig från solen till jorden, och solen ligger ju förjävla långt bort. Åtta minuter. Det är sextio minuter på en timme, tjugofyra timmar på ett dygn, trehundrasextiofem dygn på ett år. Ett ljusår är 65 700 gånger mer än avståndet till solen. Jösses. 

Silver Pozzoli

http://www.youtube.com/watch?v=XEsvLDsNPgA

Titta på videon, njut av låten, skratta åt snubben. Hjälp.

Äntligen hemma efter en äckligt lång och jobbig dag i skolan. Första delen i matte nationella avklarad i alla fall, och det gick bra. Tror jag, man kan ju aldrig veta.

Samt en dum huvudvärk som bara vill fortsätta pina mig.  Och jag ska uppenbarligen låna ut mitt skötebarn till cafét nu också...  Så nu ska jag gå ner med ipoden samt högtalarna heeeeeeela vägen ner dit... typ femhundra meter. Shit , tortyr. Tar nog moppen. Hoho.

Varför säger man alltid hej på det fånigaste sättet ever när man inte beredd? antingen så låter man knappt, eller så säger man fel eller något i den stilen. Jösses. Jag åtekommer... Om (!) jag nu överlever.
 



Martina säger hej hon också.



LoveM

Rysningar !

Waah ! Jag har upptäckt Montt Mardié, och jag ryser. Så underbara, speciella och sköna som tusan! Krävdes lite googlande och grävande för att hitta en bra torrent (ja, jag laddar ner. Fuck ipred). Och nu sitter jag med gåshud och njuter. Och funderar på att gå med i en kör. Varför inte liksom. Jag sjunger kasst, men musik gör mig glad, och sjunga gör mig nästan gladare. På tal om sång så måste Mor min köpa store batterier till den portabla högtalaren. Så att man kan ha bra ljud om man sitter och grillar i värmen som ska komma nu (jo, det ska den.. Det har jag bestämt) och slippa kassa Sony ericson speakers. Det är en sjukt bra idé, jag vet!

Och jag har feber fortfarande, men har ändå varit tapper nog att vara i skolan hela dagen idag, samt (!) klarat av att köpa leggins och lunch med Sandra mah love. Gott vart det. "han var söt, han också, inte han. MJAU!! söt, nej jag bara skoja... söööt, titta Sandra titta ! nej inte han... Han långa!" Så lät undertecknad i två timmar straight. Med lite krydd. Hon är bra den bruden, och inte rädd för mig som andra bacillrädda människor i skolan. *tittar surt* . Puss på henne!

Min fina Sandra Nordenhager

Och även om jag har feber och mår skit, så mår jag lite bättre, i allafall i förkylningsväg. Det är bra. För jag måste bada snart. Har inte tagit det fösta doppet än. Vilket man måste göra innan det blir varmt. Annars är man inte en riktig HIndåsbo. Vilka är på? : ) Man måste ju inviga bikinin också. Och panikbanta för att se ut som henne *pekar neråt*



Och mina solbrillor har kommit.. Och de är typiskt nog för stora. Äh, jag står ut. :)

Jag säger puss !

LoveM

ingen kommentar



Jag ska sova, vakna, duscha, klä på mig, sminka mig, gå till bussen, åka bussen, gå av bussen, åka vagnen och gå till skolan imorgon. 

LoveM

Trött som tröttheten själv

Ännu en dag till ända. En lång dag till på köpet. Gymnastikavslutning idag i Rävlanda. Jag hade inte tänkt vara med och uppträda, men in the spurr of the moment så bestämde jag mig, till Idas och Alex förtjusning, att vara med. Och så nervös jag var. Helt stissig, darrig, svimfärdig. På genomgången så gjorde jag fel också. Sumpade en mjuk övergång bakåt och det slog mig hårt. Så jag gick av och började gråta istället. Jävla mes. Men tillslut så tog jag mig samman och var med på slutet ändå. Och det gick helt okej. Även om jag antagligen har fuckat upp Oscar fot genom att försöka göra en cool grej (som blev jävligt cool). Jag måste bli frisk så att jag kan träna mig i topptrim igen (eller, ja.. bli bättre igen).


Och ikväll så har jag undvikit läxor igen. Att jag inte kan ta itu med det. Men jag orkar bara inte. Kan inte uppbåda den mentala energin som krävs av mig för att göra det. Svårt att förklara, men varje gång jag sätter mig för att göra något sånt, så sitter jag i en kvart, sen blir jag ledsen, sen trött, sen irriterad, sen går jag därifrån. Ologiskt, men så funkar jag för tillfället.

Och just nu så mår jag bajs. Min mamma verkar inte fatta det. Jag har feber, är gråtfärdig (har lipat fyra gånger idag), och allmänt jättetrött. Samt en dunderhuvudvärk som vill spränga mitt kranium i bitar. Och jag kommer bara få sova sju timmar inatt. Blä. Och imorgon har vi idrott. Blä. Och spanska första lektionen. BLÄ. bläbläbläbläblä.



Min sinnesstämning är på minus-sidan :(

Och jag fuckar upp för mig själv hela tiden.


Gör mig glad och köp den här till mig (någon vänligt sinnad själ måste väl fan har råd att muntra upp mig :)?)

Puss & Godnatt


LoveM

All I want is you, will you be my bride?

Jag sitter och myser och lyssnar på massa låtar från Juno. Helt underbara. Och spelar volleyboll. Green Slime volleyball faktiskt.. :D

Jag har även kommit fram till att jag skulle kunna vinna VM i soffliggning. Iallafall när jag är bakis. För då klarar man inget annat. Man orkar till exempel inte blogga duktigt, utan man spelar green slime volleyball och förlorar istället. http://greenslimevolleyball.com/  prova själv!

Jag sitter på ett berg , när solen just gått ner.

Jag vill utomlands igen. Sverige är för tråkigt för mig. Portugal kanske?


Märtas väska som tjatar på henne.

LoveM

Drömmar

Nu har jag beställt solglajjorna i alla fall. kommer antagligen ändra mig som vanligt. 

Och jag är fortfarande sjuk... Men vill ändå göra något kul ikväll. Får väl se om något händer och om mamma släpper iväg mig. Men jag behöver komma ut, för imorgon så kan jag inte göra något. För att det är gymnastikavslutning på söndag. Så jag vill verkligen göra något kul ikväll, så ring mig och övertala mig att hänga med på något skoj, då blir jag überglad. (förlåt Hugo, men jag vägrar ta det lugnt)

Så det är mina planer för idag. förutom att klä på mig. Och äta upp mina drömmar som jag köpte i det lilla gulliga bageriet med för krångligt namn vid berzelii igår. Mys.

Ring mig. Jag är desperat, på riktigt. Hjälp. Jag behöver få sminka mig ordentligt, lyssna på bra musik på hög volym, fnissa mig kissnödig och äta mackor vid femtiden. 

Ring mig !! 

Bra. nu är jag färdig. Eller typ. Dumma människa som ringde mig imorse och väckte mig. Och ännu mer dumma människa som inte finns på eniro.... Typiskt.

LoveM

Bajs

Jag mår, om möjligt, ännu sämre idag än igår. Fy fan! Jag hostar näran upp mina lungor. (känns det som iallafall)  och jag har feber och är helt slapp. Jag kan inte sova, för då börjar jag antingen hosta igång hela mig så att jag svettas som efter en joggingtur. Eller så blir jag så varmt direkt att jag måste dricka kallt vatten eller hitta något kallt ställe (typ kylskåpet) där jag kan kyla av mig en stund. Jag kan inte ens skriva ett inlägg här utan att göra avbrott för mina hostattacker. Jag ligger efter i historian, för att jag inte har haft energi eller ork att skriva det jävla arbetet på tre sidor. Och det regnar !!! Det regnar.... Av alla väder som det kan vara, så regnar det. Bara att kavla ner chinosen, skita i att fixa håret och sätta på sig grovskorna. man kommer ändåså att bli kall, frissig och genomblöt. Bajs.

Och nationella idag gick bra, även om jag inte bryr mig ett piss om att Al Bob älskar örnar.

(jag är ett glädjeklot idag som ni märker)

Kan inte Nalle Puh börja blogga?
Eller Ior, efter som jag känner mig som honom just nu.
 

LoveM

Ännu mer prover...

Nu har jag blivit tappad på ännu mer blod. Ur armvecket den här gången, AJ. Så vi får svaren på om de hittat något i början på nästa vecka. Blir väl i slutet...

Vi hade miljörollspel i skolan idag. Riktigt intressant faktiskt, även om jag var hur trött som helst.Vi fick igenom tre av fem förslag, och det är inte dåligt! De två andra fick vi inte igenom på grund av de dumma oljebolagen. Blä för dom. Olja är inte miljövänligt, så sluta luras! 

När vi var klara kom mamma och hämtade mig, jag hade ingen ork kvar för att palla spanskan. Så vi drog till vårdcentralen och sen hem. 

Jag har upptäckt en underbar funktion på min lillasysters TV. Man kan hyra film :D !! Underbart, så jag har tittat på my best friends girl. Helt OK , men så typiskt amerikansk. Och nu har jag försökt städa, men orkade inte mer än plocka undan några grejer då jag upptäckte hur dammigt det är. Mamma får hjälpa mig <3 annars kommer det aldrig bli städat. (mamma, det är lite av ett hot).

Och nu försöker jag få tag på Hugo... Men jag tror att han möjligen har dött, eftersom han är onåbar... Han ska nämligen ut och gå med mig....




Vill någon promenera i det vackra våriga vädret? Ring mig. ( men bara såna som jag tycker om ) :)) 0704-602006



LoveM

dagens grattis

går till Arian Reseaj (typ)

För att han gnällde .

Grattis Johnnyboi <3


Fortfarande sjük

Min mamma är en ängel och en specialist när det kommer till Google och sjukdomar. Nu har hon hittat att alla mina symptom (hjärtklappning, bensmärtor, trötthet, huvudvärk mm) passar in med diagnosen blodbrist, anemi, eller helt enkelt vitamin B12 brist. Lite läskigt. Men ska ner på torsdag och tömma mig på lite blod så att dom kan testa och se om det är det som är felet på mig.Om det är det får jag gå på sprutor ett tag, vilket jag inte ser fram emot.

Kan man inte bli smittad av något upppiggande som gör att man äter mindre och mer nyttigt? Istället för att bli trött och slö och allmänt fettberoende? Jösses, jag har ju värsta framtidsidén, Jag kommer tjäna mijoner om några år när jag uppfunnit något liknande! 

*Tankebubbla*

Beställningar av SmittaDigSmal™ kan göras på telefon ; 0704-602006. eller  via mail ; SmittaDigSMal™@telia.com

Och när jag tjänat en massa pengar på det så kan jag betala tillbaka skulderna på dom glasögon som jag tänker köpa nu, om jag kan bestämma mig. 

Ska jag ha med färgat glas? För att det är praktiskt när solen skiner. Se under.


Eller ska jag ha med klarglas? Bara för att det är så jävla snyggt med glasögon. Se under.



Dilemma. Hjälp mig!!





LoveM

glad påsk i efterskott och snälla gör mig frisk

Jag har verkligen tröttnat på att mitt immunförsvar hatar mig. Jag har tröttnat på att alla tjatar på mig angående vegetarianismen, skolan och allt annat som kräver en massa ansvar. Orkar nästan inte med skiten längre. Uppskattar knappt träningarna längre för att jag får dåligt samvete över att jag blir ännu mer trött, vilket leder till att jag inte pluggar. Plus att jag aldrig blir riktigt frisk heller, mitt blodvärde suger och jag är trött hela tiden. Och jag gnäller ! Jag klagar så att det inte är sant. 

Och min dag idag har bestått av två saker, sömn och medicin. Hostmedicin, c vitamin, kosttillskott, blutsaft, värktabletter, nässpray. Det är gött, typ. Snart ska jag även kolla på ballar av stål (<3) och sova natten lång. Blir antagligen inte skola. Mår som en hund.

Och nu tänker jag inte gnälla mer, :) , men jag tänker önska en glad påsk i efterskott ! (lite udda, men vad gör man inte)


Nöjd nu? 


LoveM

SS

JöSSes vilken helg det blev hos Jessie B till slut. knappt någon sömn, men spritpenna så att det räckte åt alla. Jag har nog sovit sex timmar, sammanlagt. Så blir det när man kommer hem sent och vaknar vid åtta.

Satte mig på bussen hem från rävlanda vid ettiden i morse, Startade iPoden och satte på shuffle. My chemical romance - Cancer var den första låten som kom upp, så jag spenderade resten av bussresan till att lyssna på the black parade-albumet. tänkte då öven tillbaka på vem jag är idag. Om Märta i sjuan hade trott att hon skulle vara som jag då. Eller om Märta i åttan med rosa hår, skulle kunnat tro att hon skulle vara den hon är nu. Självförtroendet då, var ju rekordlågt. självförtroendet nu, är högt, och det med all rätt ! Man berömmer sig själv alldeles för lite nu för tiden. Så jag vill bara säga det; Jag är fanemig grym. Eller ja... Typ iallafall. Jag kan klara vad jag vill, jag är inte korkad, inte så jätteful och jag har förutsättningar att få en bra liv. Så jag vill gratulera mig själv för att jag finns, för att jag står ut, för att jag vill.
Jag har ganska snälla vänner också, men bara ganska. <3

hjärtamärtahjärta

Tänker tillbaka på igår...

...Och tycker att det var lyckat :D

Vi började eftermiddagen på Maxi för att inhandla nödvändigheter till maten. kycling, tortelini, sallad och massa gott. Sen hem till söta Lisa där vi gjorde oss vrålsnygga. Efter ett tag så smög jag upp till köket och började i min förtvivlade hunger att laga mat och pimpla vin. När dom andra brudarna kom upp började diskussionen om vem som skulle stycka den stackars kycklingen och offret blev till slut Andrea. När allt var klart satte vi oss på Lisas uteplats ch bara njöt av solen och av maten
.

Efter det så bar det av till allas vår kära Victoria Bumba!
Massa gött folk och bra musik (så fort min ipod kopplades in..)
Några missöden med vinglass och flaskor, slutade i våt gräsmatta, våta leggins och våta pumps. Tack Poya
Engelskatjöt med Matt Peters, vår kära vän från Down under, som jag råkade bjuda hem till mig (?) *Flabb*



David var omtyckt hela kvällen i sin PÅSKSKJORTA!


Det var det ungefär. Mer bilder finns på facebook för er som är intresserade.


LoveM

RSS 2.0