Jul, jul, strålande jul

Så var dagen här, och jag jobbar. Rätt skönt. Jag orkar verkligen inte sitta hemma och glo på tv hela dagen.
-
-
-
Enough said. GOD JUL
.
LoveM

Dan före dopparedan

Ja, då var det julafton imorgon, vilket på ett sätt är skönt. På juldagen så slipper man oroa sig för oköpta julklappar och obakat julgodis. Då kan man koncentrera sig på annat, som att bara fika, och mysa, och skaffa en dum klänning till nyår. Och skor. Men nu är det ju snöigt och äckligt, så vafan, högklackat blir svårt. I alla fall med såna där halkiga sulor. Däremot så verkar dessa lovande.

OBS sulan. Hihi.
Så nu sitter jag i butiken, väntar på att det ska komma kunder så att jag får gjort någonting (: Var nästan en halvtimme sedan något blev gjort. Så det enda jag kan göra nu är att sitta här, lyssna på julmusik och hoppas att julen snart är över, optimist som jag är.
-
Den ena grisen till den andra: "tror du på ett liv efter julen?"
Det är grymt.
-
Så, om jag inte är duktig imorgon, GOD JUL på er. Massa lavs.
LoveM

Nu har jag varit duktig.

Jag har nu ordnat Alex blogg, som jag har lovat i flera veckor, jag hoppas att hon gillar det som jag trixat ihop. H3H3H3.
-
-
Igår så såg jag Avatar. Fy fan vilken film, helt jävla gaaaaleeeet. Jag började gråta i när den var slut, bara för att den hade varit så bra. 2 timmar och fyrtio minuter räckte inte på lååånga vägar. Lätt en av de bästa filmerna jag sett. LÄTT. Se den. Just do it. *snyft*
-
-
Ikväll blir det fest. I Rävlanda. Jag skulle egentligen på fest i Bollebygd, men Rävlanda verkar bättre, mer folk man känner. :) Det kommer nog att bli fun. Jag är taggad. Och på tisdag slutar vi. Ingen skola på tre veckor = sjukt härligt.
-
-
Nu ska jag titta på fiiilm :D
--
LoveM

Jag är glad

för första gången på länge, så är jag på riktigt bra humör. Det är skönt. Tack Malin, min egna lilla sol. Och Anna och Lisa. Jag har saknat er. Puss.
-
-
Och Owl City är ju bara sjukt bra.
-
-
Jag säger bara det!
:D
LoveM

Kopia sökes

En identisk kopia av mig, Märta, sökes. Obs att endast utsidan  behöver vara likadan. Insidan ska helst vara tvärtom mot hur jag är nu. Perfekt julklapp till mamma och syster. Pappa tycker nog ganska mycket om den ursprungliga Märta ändå, så jag får lösa någonting annat till honom. Och vad önskar jag mig till jul? Jag önskar mig fred på jorden, lyckliga människor och ett liv på en annan planet, där de två tidigare sakerna existerar. Så kan jag börja om på nytt. Jag skulle nog passa perfekt som eremit. Eller, mer som schizofren eremit, så att jag har lite sällskap i alla fall.
-
-
Det här är btw ett påhopp. I alla fall så kommer vissa parter att döma det till ett sådant.
-
-
Just nu känner jag bara för att tatuera in uttrycket "Love me, or hate me. I wasn't born to make you happy". Men det är bara svartvita jag som inte kan se några nyanser som grubblar.
-
-
Vad skönt det skulle vara att vara riktigt dum, tänk vad mycket man skulle slippa tänka på då. tänktänktänk. Lycka till med att jag ska kunna sova i natt. Men vem bryr sig.
-
-
Godnatt...
LoveM

En mänska är inte tung

Jag sitter och lyssnar på Laleh - Bjurö Klubb nu och myser. Jag har badat med mandelblomsolja, solat och sen smörjt in mig med moringa body butter, från allas vår älskade body shop. Så nu väntar jag bara på att klockan ska bli nio, så att jag kan få titta på greys anatomy, paradise hotel och dricka juice.
-
Idag fick jag även ett samtal från sats. De vill att lilla jag ska träna hos dem, bara för att min blogg är så populär och enorm. Not. Men de ringde och på måndag ska jag på konsultation. Med Godismollan, som var gullig nog att ställa upp på att följa med mig. Jag är skitnervös, då jag aldrig tränat på något svenskt gym tidigare. Men men, det blir bra komplement till min gymnastik, och träning är ju alltid nyttigt ändå, så varför inte.
-
-
Nu blire Greys.
-
LoveM

Hej hej

Jag är dålig på att uppdatera för tillfället. Men här kommer en smiley :)
-
-
-
LoveM

RSS 2.0