Så där.

Nuhar jag bestämt mig för hur den ska se ut, lite tråkig kanske, men fuck it, jag har inte tid för det här.
-
Prov på linjära funktioner i morgon. Kuul, inte. Men tack vare Agnes så förstår jag nu allt det dumma som funktioner is all about. Jag är inte direkt sugen och är bara irriterad över att vi måste lära oss någonting så onödigt som hur man räknar ut mvärdet på en graf.
-
Igår var jag och mamma i stan och letade efter en jacka, nya dumma bhar samt en ny dum väska. Jag hittade en kappa på HM, efter mycken protest från min sida. Ingen väska, jag vill ha en ordentlig i skinn, men de är ju antingen helvetiskt dyra eller bara fula. Och sen dumma bhar. Mina Ppiller har gjort så att jag har gått upp två och en halv storlek. Inte kul med E... De är bara i vägen hela tiden :( Jag kan knappt sova på dem, och jag älskar att snooza på mage. Jag kommer knappt kunna ha trekantsbikini heller, etfersom det kommer se så dumt ut :(  ILANDSPROBLEM..
-
Styckeindelningsfunktionen har lagt av, därav alla - mellan styckena.
-
Säg gärna vad ni tycker och tänker om den här bloggen, jag känner att det är lite ovärt att skriva om ingen har några åsikter, kommentarer eller komplimanger att dela med sig av. Det är du alltid kul med respons och feedback. Men jag varnar er kära läsare, jag kommer aldrig att bli någon Kissie, Paow eller baby senorita.
-
Enjoy!
LoveM

UNDER KONSTRUKTION

Inte i ordning alls...

Bläää, det här kommer att ta lång tid, fixa småfärger och skit, och att klara ut vilket fult typsnitt det är som kommer fram i menyn när man använder firefox... Hjälp mig.

LoveM

Imorgon är det skewla.

Igen. Aldrig tar det slut. Skola, plugg, jobb, träning. Jag vill vara arton, jätterik och vältränad. Och kunnig.
Helgen har varit ok. Eller, fredagen var jättekul. Vi var hos Vigge och Katinka vid svingeln och partajade. Konstiga bondlekar och förvirrade patricior gjorde kvällen. Dagen efter blev det revbensspjäll till frukost.

Sen så avbokade jag Lisas tjejmiddag, jag kände mig allmänt trött och halvsjuk, så jag stannade hemma och mös med will smith på trean. Gött.

Och idag gick jag på stan med Lovisa och var en allmänt pinsam storasyster. Köpte ny mascara; Lancóme hypnóse drama. (woho) och åt en helt underbar creme brulee. Mumma.

Imorgon är det skola, med labbrapport som ska in som jag inte har gjort. Gött liv.

Puss och goodnatt
LoveM

Fan

Jag gav upp. Det var en dum idé från början. försök er aldrig på det här. Man mår inte bra.
-
-
LoveM

Dag 1

Nu har jag börjat.
-
Frukost : (jag fuskade lite) Kaffe + mjölk och sötningsmedel. Och en macka (det fick man inte, men jag ville), vatten
-
Lunch : Två hårdkokta ägg, en tomat och ett glas vatten. 
-
Och jag känner mig ganska mätt just nu. Vi får väl se om detta påverkar mitt humör. Det kommer definitivt påverka min energireserv avsevärt, i och med att hela dieten går ut på att äta mindre energi är vad man gör av med. Så jag kommer antagligen vara grinig och trött, men jag ska kämpa. Det enda som är jättenegativt med dieten är att man ska dricka kaffe på morgonen, och jag är sjukt känslig för koffein, så mina fingrar twitchar och jag blir halvstirrig. Funderar på att byta kaffet mot grönt te istället, det kan ju inte vara sämre.
-

-
Och nu sitter mamma, mormor och morfar i köket och ska äta bulle. jag är inte ens sugen. Konstigt. 
-
-
Och mamma har gått med på att börja med GI efter den här veckan. Jag måste verkligen ändra mina vanor. Jag har nästan inga fasta mattider och jag äter när jag bara är sugen, vilket leder till småätande. Jag äter för mycket godis och får därför ojämn energifördelning. Så nu ska Märta skärpa sig. 
-
LoveM

Ryska rymddieten

Jag ska försöka mig på en diet. Som rubriken lyder så kallas det för den ryska rymddieten. Den håller på i en vecka och ska vara ganska effektiv. Anledningen till att jag vill försöka mig på det här är att jag vill slimma till kroppen en aning, inte för att jag är omåttligt fet. Mitt dåliga tålamod är i vägen för GI och liknande metoder då det går så långsaamt. Så, därför ska jag i en vecka försöka följa ett strikt schema som innehåller färre kalorier än vad jag gör av med. Så, jag skriver nu upp mina mått, för att se om det blir någon skillnad.
-
-
-
Midja - 73 cm
Lår - 54 cm
Arm - 28 cm
Rumpa - 93 cm
Bröst - 90 cm
vikt - 57,2 kg
-
-
-
Så ska vi se om det blir någon skillnad. Det enda som är säkert är att jag ska fullfölja dieten. Det kommer dock bli svårt för mig, iom att jag älskar att äta. Men det blir ett experiment. Jag har aldrig försökt att följa en diet. Jag kunde inte ens hålla mitt godislov i mer än en vecka när jag försökte. Åh jösses. Men som sagt, jag ska göra det. Det kommer inte bli kul, men jag har gett mig fan på det. Så försök inte att stoppa mig mamma! Du får hjälpa mig istället :D
LoveM

250 :-


as the present now, will later be past

The times they are a-changin' - bob dylan
Här sitter jag och lyssnar på musik som väcker minnen och tänker tillbaka en liten stund. På saker som jag saknar. Jag saknar Vigges hus i Hindås. Och det är jag nog inte ensam om. Jag saknar däremot inte det jätteläskiga hålet i golvet...
-
Idag är det måndag. Jag gillar inte måndagar. Jag gillar musik. Jag gillar inte när människor säger dumma saker som är irrelevanta. Jag gillar att dissa tillbaka lyckat. Jag gillar inte Erik från KD. jag gilla habba habba zoot zoot. Och jag gillar Miranda som läser min dumma blogg. :) Jag gillar att sova när jag är trött.
-
Jag gillar inte att ramla och skrapa upp händerna. Jag gillar att klättra upp i äppelträd vid blattehuset och släppa taget högt upp. Jag gillar att lifta med taxi 50 meter. Jag gillar likeknappen på facebook
-
Jag gillar inte candide som vi måste läsa i skolan. Jag gillar inte att jag är dålig på spanska.
-
Jag vet egentligen inte varför jag har en blogg. Jag vill förändra världen, men hur fan ska jag lyckas med det. Jag har ett liv att ta hand om först. Och är världen ens värd att lägga sin energi på när alla sitter och läser fjortisbloggar som handlar om hur man lättast bli brun eller varför en viss push up är snygg och en annan inte.
blä
Puss
--
--
Nu har jag fixat stavfelet, käre herr stavningspolis. :)
LoveM

Jag ville ju vara törnrosa

Jag är sjuk (igen) och det är jättekul (inte).
Jag har feber. Jag är trött. Mitt huvud gör ont. Bajs.
Jag vill spela törnrosa i skolan i vår spanskapjäs, men jag vågar inte säga det och måste istället spela tjock fe tillsammans med Nilas.
Jag ska jobba imorgon.
Jag har varit ute i två timmar med Linda och tjötat. <3
Jag var ute och sprang i förrgår. Blä.
Jag är trött så att jag skelar just nu.
Jag skriver alla mina meningar med "jag" i början.
Godnatt
LoveM

Helvetes jävla skit fan

Det har hänt igen.
fan
fan
fan
Ta mig härifrån

RSS 2.0