Inatt jag drömde

Drömmar är väldigt läskiga enligt mig, inte bara mardrömmar, utan de som känns så verkliga att när man vaknar upp så tror man att det verkligen har hänt. Till exempel inatt. Jag drömde dels om att jag träffade EMD (de satt framför mig på bussen) och att jag svimmade när jag skulle förklara för Erik att min kompis är helt betuttad i honom. Sen så hamnade jag plötsligt hemma hos Anna på ett poolparty med massa konstiga människor som badade i en pool full med lerigt vatten. Min kamera gick sönder mer och mer och snart bråkade jag med mamma om att skicka den på lagning. Och plötsligt så satt jag och poserade framför top model domarna i limegröna skor. Tyra skällde ut mig och det slutade med att jag sa att hon var ful utan smink. Sen skulle vi ta bussen och då hamnade jag i ett dike med en norsk agent. Vad vi pratade om kommer jag inte ihåg men jag var iallafall tvungen att skynda mig upp ur diket för att hinna med min buss. Då händer det mest läskiga. Mina ben har ingen muskelkraft, jag kan knappt röra mig och får nästan panik. Detta har hänt förr när jag har drömt och det är helt galet obehagligt. Jag får pressa mig upp med armarna som är lika kraftlösa och stapla fram till bussen och kämpa mig ombord på den också.

Sen vaknar jag och känner att jag måste skriva ner det.

Ikväll ska vi till Anna, trevliga människor och hennes hus (utan Pool)


PUSS


LoveM

fan

Varför kan man inte ha sommarlov utan att stressa? Jag klarar inte av det. Jag blir hispig, utmattad och får lätt panikångest. Jag sitter och tänker på att sommarlovet nästan är slut och att det regnar hela tiden. Att man inte hinner med någonting och att jag bara vill härifrån. Att jag inte hinner städa för att jag vill hinna med andra roliga saker, och på dagen så känns idet inte värt att vara vaken för att det regnar och är äckligt hela tiden.  Ge mig sol nu. Sol och värme. Jag vill inte vara tillbaka på samma jävla bleka ruta ett igen. 

:(
LoveM

I'm not sure that I ever really could

John Mayer har en gudomlig pipa. Herregud vad bra han sjunger. Rör mig till tårar varje gång :') 

Idag så ska jag ge mig av till mölndal på fest. Känner mig taggad till tusen och det är alltid lovande.  Vi ger oss först av till Gustav och sen till Simon. Så inom kort så ska jag duscha och göra mig fin. Jag har däremot inget att ha på mig. Får väl gå naken. Och jag vet inte heller vart jag ska slagga inatt. Får väl hitta en bänk. Jag är en så duktig problemlösare. 

Det blev inget lisse för min del. Dagen slutade med att jag och lollo åkte till staden för att köpa nagellack, och jag blev kär i ett bubbelgumsrosa läppstift. Från MAC... Så det är dyrt. Så dyrt att den inte ens var prismärkt. Och jag är pank. Ge mig tvåhundra kronor. Jag behöver inga kläder. Bara det rosa. Hahah, tönt. 

Nu ska jag äta :D 
Men först. En snygg bild på Andreas och mig när killarna utforskade sin feminina sida vid poolen.
LoveM

Jag vill på Liseberg

Japp. Men vem vill gå med mig? Det vet jag inte än... Jag återkommer....



LoveM

Varför prata skit och vara ärlig

när man kan ljuga istället? Det tycker en viss person i min närhet som jag inte tänker peka ut. Uppenbarligen så tycker hon att det är bättre att hålla inne med sina åsikter än att dela med sig av dom. Jag håller inte med. Gör man så så leder det bara till att man själv mår dåligt och det är ju bara onödigt. Eller har jag fel? Hon tyckte till exempel att det är fel av mig att hoppa på fortisar. Varför undrar jag. Jo, för att de kanske blir ledsna? jag säger då att fjortiskulturen leder till att barn mår dåligt. De lägger ut lättklädda bilder på sig på nätet. De är tillsammans med mycket äldre killar som tälar om vem som kan ta flest oskulder. Så jag kritiserar en kultur som jag anser vara skadlig. Och irriterande enligt mig.

Jag har skaffat mig en egen blogg för att kunna skriva ner mina åsikter och mina tankar. Detta innebär inte att jag tänker hålla inne något som gör mig irriterad, då försvinner enligt mig poängen med en blogg. Då slutar det med att jag sitter och skriver om min dag och mina nya skor i ett oändligt babbel tills jag tröttnar. Jag börjar snart i tvåan, jag ska läsa samhälle journalistik, journalister ljuger inte. Om jag nu ens kommer sluta som journalist. Men om jag gör det så ska jag följa de uråldriga riktlinjerna som ritats för alla journalister, att leverera sanningen utan krusiduller. Om någon känner sig trampad på tårna på grund av detta så ber jag inte om ursäkt. Tyvärr. 

Jag vill ha en Heiditisha.. Känns som min attityd passar motivet just nu.


LoveM

bio och mat

Jösses. Igår kväll gjorde jag och Malin något utav stor bravur. Vi gick hela vägen från avenyn till rävekärr i mölndal. Det är ca en mil. Ganska förståeligt så tog det två timmar och vi var framme hos malin klockan tio över tre på natten. Jobbigt men värt. Jag ska nog skriva det i mitt CV. Bra merit.


Harry var helt okej. Jag grät som vanligt. 

Och mat är underskattat. Så underbart med mat. Helt galet.

Ville bara säga det (:

LoveM 

I see your true colors

Kvällen är ung men Märta är trött och spotify är hennes bästa vän igen
förutom Hugo

Här sitter man igen och funderar. Eller, ja... tänker lite bara. 
Livet är kort och man borde kunna njuta så mycket som möjligt av det. Det stämmer väl? Det är det som verkar mest logiskt. Att man ska få leva lyckligt utan att skada sig själv eller andra. Då måste jag fråga mig varför. Varför får man inte göra det? Vi har ingen funktion. Varför ska vi då finnas? Vi måste ändå lida hela livet i väntan på döden. Vi måste jobba och slita. Se våra släktingar dö. Känna hur kroppen ger efter. Sen det som man väntat på hela livet, döden. Det är ju målet. Eller? Man borde ju avsluta med något man ser fram emot. Inte något mörkt och tragiskt. 

Men vad gör man inte, man är född och man får stå ut. Även om man nu inte har det så jobbigt. Man har tur som är född i Sverige av alla länder. Så att klaga är egentligen inte tillåtet. Men det gör man ju ändå. Varför? Jo, för att människan är fucking dum.

Vi toppar det med en vacker melodi
True Colors - Eva Cassidy



LoveM

Komplikationer

Jag är sjuk och det är Robert på Lygnevi i kväll. Satan i gatan vad irriterande. Borde inte gå, men vill ändå. Men då blir jag bara sjukare och det vill jag ju inte. Usch.

Igår var det långfrukost hos våra grannar. Konstant ätande och drickande från klockan elva till tio. Eller ja, inte för min del. Jag var där i perioder med vilopauser hemma emellan. Men de vuxna (så fult att säga så) körde på ordentligt. Sen så passade sig att bjuda Märta på jäger och öl. Gick och la mig runt elva tolv i allafall. Eller nej, först så skulle Lovisa (systern) ringa från Rävlanda med magknip. Hon var på fest och kunde inte ta en värktablett och gömma sig i ett rum. Nej nej, orimligt. Hon var ju självklart tvungen att ringa till alla möjliga telefoner i hela huset för att väcka alla onyktra människor. Pappa som var den enda som inte hade druckit hade ju somnat för länge sen. Men det spelade ingen roll för Lollo. Han skulle upp och hämta henne tyckte hon och tillslut blev det ju så. Uuuh vad irriterad jag blev. Så själviskt. Hoppas att hon fattar det nu. Man ska inte åka iväg på fest med mensvärk. Särskilt inte när man inte berättar om festen för sina föräldrar, eller syskon...

Och du, låt mig vara, du pajjar ju bara mer när du håller på och försöker. En viss person blir sårad och det vill jag inte så låt bli bara.

LoveM

om ni kanske märkte det...

Ny design. Kände att den förra vad lite tråkig. Så fram med photoshop, egot och ryggskottet. Vad tycks?
LoveM

Hahahaha

Fjortisbloggar nej tack. Jag skrattar. Man klickar på någon random persons blogg och vad hittar man om inte bilddagbokstest!? Och korta inlägg där personen ifråga bevisar sin inkompetens genom att skriva på ett obegripligt språk. Åh gumman jaahh elskar diiiihh. tyyywp soewtnows. Ueeh. Blä säger jag. Varför vill man framstå som en idiot? Varför sätta hjärtan framför näsan, varför ta kort på sina tuttar när dom inte ens finns. Eller, varför ens ta kort på dom alls? * Varför bara vara oförståeligt fjortiskorkad? Joo, det är ju för att fjortispojkarna ska kunna tända på det och kommentera på BDB "åh, sexii, du gör mig kåt, adda [email protected] så kan vi cama sexigast" Vidrigt. Att människor kan tappa all självrespekt sådär är obegripligt. För mig iallafall och jag hoppas att jag är aningen vettig. Eller är det bara jag som äcklas? Att flickor ska gå runt och klaga över att xidern smakar för mycket alkohol och att det är så dyrt att köpa ny foundation varannan vecka.
Pinsam blogg som gjorde mig irriterad. Köp hennes löshår btw...  guuuhd vad billigt tywp. Kommentera oxå


Märta tipsar:

KAMMA ER
MINDRE MASCARA
MINDRE KLADD
MINDRE H I SLUTET AV ALLA JÄVLA ORD ex dih mih = dig mig
MER KLÄDER
MER INTELLIGENS

Kör på det så är ni mindre pinsamma. Ni är barn/ungdomar för fan. INTE prostituerade. 

LoveM
* Och ja, jag vet att jag har en bild ute där man ser min urringning. Men kalla mig fjortis då om ni vill. Men jag vet själv att jag inte är en. hoho, känn på den Anonym som kommenterar! *räcker ut tungan*

Glad

Idag så ska jag träffa flera av mina älsklingar. Puss på Det. LoveM

punktpunkt

punkt. Kul igår. Först patrik, sen emelie, sen direkt tillbaka till patrik där vi sov. eller ja, vilade i tre timmar. SÅ jag är helt slut nu. Och jag ska klippa mig imorgon. Ska nog köra på något nytt. Eller inte. Får se.


LoveM

one two three four uno dos tres cuatro

Idag är det söndag, jag sitter här i mina trasiga jeans och spotify är min bästa vän.

Gårdagen blev faktiskt bra till slut. Hamnade hos Henning ändå, sen Emelie, sen Henning igen. Jag var ganska pigg för att fortfarande vara lite krasslig, (märta är stolt över sig själv) . Men jag ska bli helfrisk nu. Och solen ska komma tillbaka. Och Märta behöver inviga sina nya klackar på något bra sätt.


Och nu sitter jag bara och väntar på att Lollo ska komma hem så att jag kan visa henne hur man bloggar (Hon är platinablond nu, så hon måste ju börja blogga)

Iiih, jag är väldigt styckeindelad idag. Biosugen som tusan också. Eller nej, jag är discosugen. Hur länge sen var det inte man var på ett riktigt disco som man kunde dansa sig svettig på? Stämpla mig inte nu, men nordic är ju typ det enda som finns. innan man är arton då. Eller en lyckad fest. Men fan, ge mig en lyckad fest nu då. En stor en, med massa folk, hög musik och glädje. Eller, ge mig Brasilien igen. Jag vill vara tillbaka i jeri, titta på solnedgången, dricka iskall caipirinha och bara le med hela kroppen. Jama på killar, bränna sig i solen, partaja med Malin, försöka förstå portugisiska, vifta bort jobbiga killar och bara ha kul. Jag hoppas verkligen att jag kommer iväg till Portugal. Håller tummarna för det!


Puss på det

LoveM

He really tried until the end

I was stuck in the middle.

Hur vet man vart man passar in? Jag har nog aldrig riktigt vetat det. Jag är en slags nomad när det kommer till den punkten. Jag känner ibland att jag fastnar i en grupp med människor, att jag inte lär mig något nytt, att jag inte träffar några nya intressanta personer. Det låter helt galet, men det är så det är. Däremot finns det negativa sidor av det. Jag vet som sagt inte vart jag hör hemma ibland. Och det är jobbigt. Då känner man sig lite övergiven. Bara en illusion men fortfarande irriterande. Typ nu. Jag har absolut ingenting att göra. En del av mina kompisar är hemma hos Henning, men där är det "fullt", 92killarna drar till smögen på måndag och är därför hemma och vilar upp sig ikväll. Klockan är snart tio, det är lördag och jag sitter hemma.......




Önska mig lycka till, jag går från datorn nu nämligen. Av någon anledning så känns det ännu mer misslyckat att blogga än att ha tråkigt på en lördag.

LoveM

sjuksjuksjuksugkuk

Man får vara ful i munnen när man mår dåligt. Tycker jag iallafall. 

Kan jag inte få vara frisk? Jag är ju nästan alltid sjuk och det är bara irriterande. Däremot så är det väl tur i oturen att jag blev sjuk nu när det är dåligt väder iallafall.

Nu ska jag äta. Det kanske hjälper. 

Jag gillar min mobil iallafall. :)

LoveM

Jag kan nu :

Blogga från mobilen! För jag har äntligen skaffat en ny :d<3 LoveM

Dreewl

Tittade nyss på Marie Antoainette (fuck the same hur det stavas) och blev störtförälskad i greve von Fersen (den svenska). Enorma djupblå ögon och allmänt snygg. Så jag kollade upp skådisen, Jamie Dornan, bara för att dö av viljahaångest. Fy tuuusan vad snygg han är. Modellat för calvin klein, dior, dolce & Gabbana bland andra.Iiiih.
mer mer mer, jag vet att ni vill ha mer.
men... det ville inte blogg.se... Såååå jag länkar en sida med massa dreggel istället! 
http://community.livejournal.com/malecelebrities/143299.html



Jag är förkyld! bläbläbläblä. Jag hatar att vara sjuk. Man orkar ingenting och jag hatar att inte orka någonting. Jag hatar även att vara pank. Jag väntar på att min lön ska komma in på kontot, men det kommer antagligen inte hända de närmaste veckorna. F*n. Och jag behöver shoppa. Har inte gått på stan på evigheter. Förutom med Mamma och syster och det enda som det slutade med var skor och en tisha. Känns som om jag går ner mig totalt. Jag har inte tränat på länge, jag har nästan ingenting nytt i garderoben som gör att jag känner mig fin och jag är sjuk.

jag vill vara party. Jag vill vara glad. jag vill vara rolig. Men jag orkar inte! Ingen passion, ingen inspiration, bara feber och perspiration.


och trötthet... sååå, godnatt!
Hoppas att portugal will happen.

LoveM

Regn regn regn

och åter regn. Vad hände med värmeböljan? Kom tillbaka snälla, nu när man införskaffat ny bikini och sandaler. Usch.

Jag har oförskämt tråkigt. Och inte på ett kul sätt heller. Jag orkar inte göra någonting alls. Men jag vill! Jag vill springa runt som en galning hela natten lång och däcka på en ljummen väg. Eller, det vill jag väl inte, men jag vill göra något kul. Typ åka och äta pizza (yaay, I'm on the wild side). Kanske ringa Jennifer och se om hon vill leka med mig... Men hon skulle uppenbarligen jobba över idag. Jag misstänker att hon har en affär.... *suck*

Och till min stora sorg så håller mina Nerds att ta slut. För er som inte vet vad det är så ska jag säga er att det är himmelriket. Amerikanskt pyttegodis som smakar surt. Gott gott gott. Tack Anna som tog med det från staterna <3
Hittade nu en sida där man kan köpa det på nätet också.. Ska se om de skickar overseas. :D ... det blev för dyrt...

Fan

LoveM

Man kommer och går, men du din jävel, du består.

Jag hoppade nyss in på Frida Valvrings blogg och kände ett sting av dåligt samvete. Så jag bestämde mig för att göra något åt det nu.

Nu är min festival avklarad. Nu är min festivaloskuld borta. Tolka det på rätt sätt. Min första festival är avklarad alltså. Massa bra musik, nya vänner, upplevelser och skratt. Och skräp. Vårt camp luktade bajs hela veckan! Mysigt. Så tältet fick inte hänga med hem. Men jag vill tillbaka. Och jag ska tillbaka, lätt! Så det var en bra upplevelse. 

Och ja, jag äter kött igen nu. Känns lite konstigt, men jag orkade helt enkelt inte längre. Man blir så trött av att ha dåligt samvete för allt man gör och jag har varit trött i två och ett halvt år. Dags för en time out det vill säga. Men de är skönt, nu när sommaren är här, benen är bruna och grillarna är igång. Däremot så känner jag mig inte så pepp just nu. Pms och mensvärk är en underbar kombination. Så uppmuntran hade inte suttit fel. Eller så får jag tagga upp mig själv. Jag och pappa ska nämligen på Ice Age 3 imorgon! Oooh vad jag har sett fram emot den filmen. (nej, jag är inte barnslig) och jag kommer att njuta av bara fanken när vi sitter där på bergakungen och Scrat kommer utspringande på duken! Åh herregud vad jag är grym, redan på bättre humör!

JAg funderar nu på att skicka iväg ett sms till Herr Jonte Jackson för att kika på vad han sysslar med. Hoppas att det här inlägget dög så länge.
LoveM

RSS 2.0