Skit

Jag har ingen lust. Ingen lust för någonting. Det känns som om jag är fylld med någonting grått och kvävande som suger musten ur mig. Det är väl så det känns. Besvikelse. Jag ska sluta hoppas på bra saker, för bra grejer händer inte mig. Inte i någon större skala, som ger mig den där livsälskarenergin. Varje gång jag hoppas på något, så skiter det sig. I alla fall nu.  Fan fan fan fan fan. Mamma hade rätt som bad mig att inte bli glad och uppspelt i förtid. Det här suger.
-
-
-
Ta mig härifrån.

Hoppas

Hoppas hoppas hoppas.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
LoveM

Vaccin? Nej tack.

Varför känns det så typiskt medelsvensson att inte ifrågasätta vaccinet mot svinflunsan? Visst, influensan är väl inte så bra, men när nästan lika många dött av vaccinet som av infuensan så blir jag väldigt kall om fötterna. Och att många har fått mentala sjukdomar såsom autism och liknande. Och detta är i Sverige, konstaterade fall. Men det tystas ner, för att människor ska fortsätta att vaccinera sig. Enligt statistiken så lider nästan hälften av de som tar vaccinet av biverkningar, från svullnad i armen och feber, till kräkningar och till och med döden. Och när läkare inte låter vaccinera sina småbarn på dagis, och då börjar i allafall jag att undra vad som är fel, då läkare och doktorer ska veta vad som är bäst för människans hälsa. Och så finns det de människor som säger "men tänk på människorna i riskgrupperna! de kan dööö om de blir smittade" Fuck that, flera av de som dött av vaccinet är just från riskgrupperna. "Riskgrupperna". Det har blivit sitt egna lilla begrepp. Och uppenbarligen så dör "riskgrupperna" oavsett vaccin eller flunsa.
-
En annan grej är att vaccinet betalas av skattepengar. Så pengar som skulle kunna bygga en bättre utbildning för mig och mina jämlikar går till hypokondriker som är panikslagna över en influensa som är likadan som en vanlig. En vanlig influesna kräver varje år i Sverige mellan 2000-4000 dödsoffer. Men vet ni vad, vi skiter i de som dör av det. Vi nöffar till och massvaccinerar resten av befolkningen mot baconfebern! Fy tusan vilken bra ide. Och sen så skyddas företagen som tillverkar vaccinen av nya lagar, så om det nu finns massvis med skadliga biverkningar som de vetat om, men lanserat vaccinet ändå. Då! Då kan ingen ställa de till svars, FN har nämligen som sagt satt upp nya lagar för att förhindra detta.
-
Som ni kanske förstår så tänker jag inte ta vaccinet. Och jag känner mig fruktansvärt ensam. Och det känns ganska hemskt, att detta inte debbatteras mer, eller att biverkningarna inte får den plats som dom förtjänar. Om man underrättade människor om biverkningarna av vaccinet i samma mängd som tidningarna skriver om skräckscenarion orskade av influensan, då skulle nog den enskilda människan ha en chans att göra ett rättvist val.
-
Däremot så tror jag inte på konspirationsteorierna om att det är regeringen som spridit viruset för att massvaccinera folket och därav döda en stor del = minska världsbefolkningen. Men, vem vet. Vi lever i en vrickad värld.
.
Ta er gärna en kik på www.SVININFLUENSAN.com

.
.
.
LoveM

JAJAJAJA

Nu skriver jag. Förlåt. Men jag har haft annat i tankarna, så skrivandet har lagts på hyllan ett litet tag, bara för att ge mig mer skuldkänslor. Men, nu ska jag göra mig av med dem, genom att dra några små rader.
-
Som vanligt sitter jag vid datorn och pillar med saker som inte är läxor. Tex nu, så redigerar jag en film, istället för att skriva frågor som ska ställas till en resturanganställd. Och jag laddar lyssnar på musik :D Som jag ska ha på min iPod, vars utbud har blivit föråldrat och opåfyllt de senaste månaderna, jösses, jag suger verkligen på det här med att uppdatera.
-
Imorgon, så ska jag plugga engelska och sitta barnvakt med Andrea, kommer nog att bli mys, även om disneyfilmer lockar mer än Australiens bakgrund.
-
Och jag behöver tips... Vintern tar kål på mig. Jag är praktiskt taget vit. Ska jag BUSa eller sola solarium? (jag börjar låta som Kissbloggerskan) Att vara kanonblek drar mitt självförtroende i botten. Och sen, hur annars muntrar man upp sig i dessa mörka tider? Heeeelp, jag står nämligen inte ut. Jag väntar bara på jullovet, så att jag kan åka ner och hälsa på Malin på Gran Canaria. Pengar och tillfälle finns, så då ska det fanemig också bli av. Och sen så har det hänt någonting med mig, jag slutar inte vara hungrig. Jag äter jämt, och mycket. Idag så åt jag 26 köttbullar, plus tillbehör, utan att känna mig särskilt mätt. :O Panik. Hur håller man sig mätt? Även om jag äter knäckebröd och andra fibriga äckelsaker så blir jag hungrig pronto.  I n t e  r o l i g t .
Skolfotot kom idag också. Blev helt ok, om man jämför med hur jag brukade se ut. :$
.
.
.
LoveM

RSS 2.0